Om livet

Allt fler butiker


skrivet den 15 jan av Admin, klockan:13:59
Inbillar jag mig, eller är det verkligen så att det idag finns fler och fler butiker som säljer saker till hus och hem? Detta är i alla fall en känsla som jag har fått. I alla fall i den staden där jag bor så tycker jag att det bara inom de två senaste åren har dykt upp en massa inredningsbutiker och liknande där man då alltså kan handla sådana här saker. Jag är ju då som jag skrev även tidigare inte särskilt förtjust i att handla sådant här och jag hade kanske hellre sett att det var en del andra butiker som hade öppnat men det är ju roligt på sätt och vis också eftersom man i och med att det finns fler butiker också har en möjlighet att handla det som passar ens egen stil bättre. Men jag vet också att det finns de som verkligen njuter av just detta och som gärna hade sett att det fanns ännu fler sådana här butiker.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt