Om livet

Att sjunga i kör


skrivet den 12 dec av Admin, klockan:13:08
För bara några dagars edan läste jag en mycket intressant artikel som man nästan skulle kunna säga handlar om det som jag försökte förklara i det förra inlägget som jag skrev. Nu i den här artikeln så skrev man i synnerhet om att sjunga i kör och det som man hade undersökt och ville testa här var om just de personer som är med och sjunger i en kör är mindre stressade än andra. Deras undersökning visade att så far fallet. Det här tycker jag är mycket intressant och det är något som verkligen borde spridas bland allmänheten. Jag tror att många skulle vilja börja med något sådant här och jag tror att många skulle göra det om de visste om och kände till bland annat den här hälsoeffekten. Jag personligen tror att man skulle kunna få till samma resultat på många andra fritidsintressen om man skulle testa det också.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt