Om livet

Den kommande sommaren


skrivet den 16 dec av Admin, klockan:13:10
Nu när detta intresse har väckts för festivaler hos mig så har jag nästan blivit tokig tror jag själv ibland. Nu är jag liksom helt inne på detta med festivaler och nu vill jag verkligen testa att gå på många för att se vilka av dessa som passar mig. Nu, när jag har börjat sätta mig in i det inser jag också hur otroligt stort detta är i Sverige. Det finns ju hur mycket som helst att välja bland och utbudet blir bara större och större ju mer jag sätter min in i det. Hur som helst så är detta ett nöje jag har lovat mig själv att jag ska unna mig den här sommaren. Nu har jag fullt upp med att se vad som kommer att finnas den kommande sommaren och det verkar vara mycket och jag har svårt att bestämma mig för vilka av dessa jag ska gå på.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt