Om livet

Det måste ske


skrivet den 11 jan av Admin, klockan:13:57
Det är ju bara sådant som ändå måste handlas så till slut när jag då äntligen tog tag i det var det precis lika tråkigt som jag trodde att det skulle bli. Det är lika intressant varje gång då jag alltid i början ändå är någorlunda entusiastisk och verkligen kämpar för att gå in i det och så vidare . Jag väljer, jag tittar på allt som finns, försöker sätta mig in i hur det skulle passa eller inte passa och så vidare men sedan i slutet så slår det alltid bara över och jag blir bara så trött och tar det första bästa. Därmed verkligen inte sagt att det är det bästa och snarare helt fel inser jag när jag kommer hem men det får helt enkelt duga. Så är det ju naturligtvis i det här fallet också. Jag har nu köpt det, det är ok och det bara måste duga.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt