Om livet

Få tiden att räcka till


skrivet den 14 dec av Admin, klockan:13:09
Jag har ju redan varit inne på det lite grann och jag tror att många kan hålla med mig om att vi idag, i alla fall väldigt många av oss blir allt mer stressade då vi har så mycket att göra och då inte minst jobbet tar otroligt mycket av vår tid. Ibland och kanske alldeles för ofta går detta också ut över vår fritid. Det är tror jag för många otroligt svårt att få tiden att räcka till. Och inte bara det, det är ju också så att när man lägger ner så otroligt mycket tid på att jobba och på en massa andra saker som är ett måste så blir det också så många gånger att man är så fruktansvärt trött att man använder fritiden till att vila. Ens nöjen blir då i det här fallet lidande och det tycker jag är synd. Jag försöker verkligen se till att det inte blir så för min del.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt