Om livet

Vad klarar du sig inte utan?


skrivet den 17 jan av Admin, klockan:13:59
Jag satt här nu och funderade på lite olika ämnen kring detta tema som då är hus och hem och så kom jag på att det är ganska roligt att leka med ett tankeexperiment som då i det här fallet är följande. Vad skulle du svara på följande fråga: Om du fick välja en sak som är det viktigaste i ditt hem, vad skulle det då vara? Visst är det en mycket intressant fråga men jag är inte säker på att man kan besvara den eller rättare sagt jag tror inte att jag kan det i alla fall. Det finns många saker som är viktiga för mig och jag vet inte om jag skulle lyckas välja en enda sak. Vad säger du? Skulle du kunna välja en enda sak och vads kulle det i så fall vara? Av någon anledning tror jag att ganska många skulle svara min säng.

Just nu värderat 1.0 av 3 människor

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt